Annons

Jätteslagsmål i Landskrona

Det rådde kaos på Restaurang Johns då de skulle stänga vi tretiden på natten till söndagen. Ett stort slagsmål mellan olika gäng bröt ut och anmälningarna har duggat tätt.
Upprinnelsen till bråket är oklart men det ska ha börjat mellan några personer inne på restaurangen. Helt plötsligt rusade det in ett tiotal personer som blandade sig i bråket och tumult uppstod. Bland annat ska flaskor och askfat ha använts som tillhyggen.
Polisen fanns på plats bara minuterna efter larmet gått och då hade bråket upphört.
Inne på restaurangen fann de två blödande män, en 22-åring och en 37-årig, vilka båda fördes till Lunds lasarett för omplåstring och röntgen. Båda männen har lämnat in anmälningar om grov misshandel. Ingen misstänkt har emellertid gripits.

Även två av vakterna, båda kvinnliga, råkade illa ut i slagsmålet. Den ena ska ha fått glasflaska i huvudet och den andra ska ha blivit sparkad i ansiktet och på armarna. Brottet mot dessa rubriceras som våld mot tjänsteman och våld mot tjänsteman, ordningsvakt.

Annons
 

Ett tidigare larm kom till 112 redan tidigare på natten. Det var några som uppmärksammade ett stort bråk med 10-15 personer inblandade på Gröna Gång, några hundra meter från Restaurang Johns.
Från detta bråk har emellertid inte kommit några anmälningar och om det har med restaurangbråket att göra är ännu oklart.

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser