Annons

Jesper Ljung flyttar till Norge

Efter en del turer är det nu äntligen klart var den tidigare BoIS-mittfältaren Jesper Ljung kommer att fortsätta sin karriär. Igår skrev nämligen Ljung på ett kontrakt med den norska division 1 klubben Raufoss.

Ljung kommer att göra sin första träning med norrmännen på fredag och om all pappersexercis vill sig väl kan det bli debut för den nya klubben redan i bortamatchen mot Start på söndag.

Annons
 

Raufoss parkerar just nu på en fjärdeplats i ligan, en poäng efter Håkan Söderstjernas Fredrikstad. Nu blir det dock inget tillfälle för de båda förre detta BoISarna att mötas, då lagen redan mötts vad de ska denna säsong.

Jesper Ljung kom till Landskrona BoIS från danska Vejle sommaren 2000 som så kallad Bosman. När han nu lämnar BoIS sker det också som Bosman, det vill säga att BoIS inte får några övergångspengar däremot kan Ljung själv ha förhandlat till sig en bra peng.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser