Annons

Om broars betydelse

På onsdag håller Öresundsbrokonsortiets VD Sven Landelius föredrag på Landskrona Konsthall. Föreläsningen sker i anslutning till den pågående utställningen med Lennart Olsons fotografier av bland annat broar.
Sven Landelius har sedan 1993 haft högsta ansvaret för Öresundsbron, för planering, byggnation och nu för driften. Dessförinnan har han arbetat med ledning av stora investeringsprojekt inom byggbranschen.
Landelius kommer att tala om skillnaderna på sina olika projekt, om hur intresset ökar för broar och brobyggen och huruvida byggtiden är mer spännande än det färdiga bygget.

Föreläsningen som är öppen för allmänheten börjar klockan 19.00 och Konsthallen håller öppet från klockan 13.00 till föredragets slut. Det finns alltså en ypperlig möjlighet att ta del av Lennart Olsons fotografier innan Landelius börjar berätta.
”Fotografier” pågår till och med den siste augusti. Den 6 september är det sedan dags för den polske konstnären och skulptören Jan Janczak att inta Konsthallen.

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser