Annons

Tutti Johansson Falk vill locka Landskronabon till politisk diskussion

I ett grepp att få Landskronaborna att engagera sig i lokalpolitiken försöker nu Moderaterna locka folket till diskussion. I höst startar därför den lokala avdelningen ett arrangemang som de kallar Prata Politik!
Det blir diskussionskvällar där kända moderater kommer att dela med sig av sina erfarenheter av kommunal-, regional- och rikspolitik med dess möjligheter och problem.

Dessa kvällar får Landskronaborna möjlighet att inte bara lyssna utan också att ställa frågor och komma med synpunkter.
– Vi inleder den 6 augusti med Hans Wallmark, kommunstyrelsens ordförande i Ängelholm och ledamot av partistyrelsen. Som relativt ny i den ”praktiska” politiken men med mycket lång erfarenhet av politik som ledarskribent i bl.a. NST ska han berätta om sin erfarenhet från dessa två olika positioner. Övriga diskussionsledare under hösten är Göran Holm, kommunstyrelsens ordförande och stark man i Vellinge, Thomas Lantz, oppositionsråd i Ystad och ledamot i regionstyrelsen, Pia Kinhult, Regionråd och ledamot av partistyrelsen och vi avslutar den 9 november med Sven Otto Littorin, partisekreterare i Moderaterna, skriver Tutti Johansson Falk (m), kommunalråd i Landskrona i ett pressmeddelande.

Annons
 

Ett annat grepp Johansson Falk tagit för att öka det politiska intresset hos allmänheten är att hon lämnat in en motion i fullmäktige om att Landskronaborna ska få lägga Medborgarförslag i kommunfullmäktige.
– Jag hoppas att majoriteten snart har funderat färdigt på motionen så att den kommer upp till beslut och att den får ett enhälligt bifall i fullmäktige.

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser