Annons

21-årig kvinna död efter vansinnesfärd

En 21-årig Helsingborgskvinna omkom i en trafikolycka i södra Helsingborg igår. Annledningen var att hon vid Milstolpen kört ut på E6:an norrut fast i södergående körriktning,
– Det råder lite delade meningar om exakt var hon kört från, men vittnesuppgifter säger i alla fall att hon lämnade Milstolpen i fel riktning, säger Göran Hassel informationsansvarig på Helsingborgspolisen.

Bilen framfördes i hög hastighet och många bilister fick förskräckt gira för kvinnan. Hon orsakade fem olyckor innan hon vid 15-tiden körde rakt in i en lastbil i södra Helsingborg. Kvinnan omkom i samband med den våldsamma krocken och åtta personer fördes till sjukhus, dock var ingen allvarligt skadad.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser