Annons

RotRock drar igång i morgon


I morgon, lördag, är det dags för RotRock i Teaterparken, ett arrangemang som för andra året i rad låter Reggae- och Rockrytmer ljuda över centrala Landskrona.
– Detta är andra året som vi anordnar RotRock och kostymen har växt betydligt och börjar bli en festival som konsekvent bokar de intressantaste svenska artisterna inom reggae och pop/rock, säger Johan Malm ordförande i Landskrona Reggaeförening.

Det är ett stort antal artister som kommer att spela i Teaterparken,
– Vi stoltserar bland annat med Desmond Foster som med sin singel Love, Love, Love satt en ny standard för hur bra reggae man kan spela in i Sverige, The Mo som räknas bland ett av de starkaste popbanden i Sverige och bland annat fick följa med på den såkallade Svenskturnén i USA, Jogi som har gjort ett av de bästa svenska dancehallalbumen någonsin, Forsaken som med sin blytunga metal har en hängiven skara beundrare, Svenska Akademien som är Landskronas stolthet på den svenska reggaescenen samt Non Working Generation, ett av Landskronas hårt arbetande rockband. Utöver detta kommer lokala band att få spela mellan klockan 15:00 till 18:00, allt för att stärka Landskronas musikscen, avslutar Malm i ett pressmeddelande.

Annons
 

Musikredaktionen på Landskrona Direkt rekommenderar
förutom ovan nämnda:
Klockan 17:00 äntrar Neli & The Elephants scenen och 25 minuter senare tar The Persuaders över underhållningen.

Fram till klockan 17:00 idag (fredag) har du chansen att vinna en CD med Svenska Akademien här på Landskrona Direkt. Klicka här!

Här är hela programmet inför lördagens RotRock:
15:00 Ragedate
15:25 Overdrive
15:50 Slabbtask
16:15 No asspain/Dandhi
16:35 Foxtown Five
17:00 Neli & The Elephants
17:25 The Persuaders
17:50 Sugarpaved Honeys
18:00 Svenska Akademien
19:00 The Forsaken
20:00 Desmond Foster
21:00 The Mo
22:00 Jogi

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser