Annons

Ny handlarförening i centrum


Vid ett välbesökt möte med Landskronas cityhandlare beslöts det bilda en cityförening för att tillsammans med Vänliga Landskrona utveckla centrumhandeln.
– Det är viktigt att handlarna har en organisation som förstår deras problem och idéer och arbetar för de frågorna i Vänliga Landskronas styrelse, säger en av initiativtagarna Jan Andersson, butikschef på Sportringen.

Den nyvalda styrelsen består av ordförande Bo Andersen från Andersen 2Media och Jan Andersson, Sportringen, och bland de viktigaste frågorna som de kommer att arbeta med är gemensamma öppettider och annonseringar och det skall synas redan under hösten.

Annons
 

Jan Andersson, Anneli Heiskanen (Marc) och Joakim Ridell (AG-Favör) är handlarnas representanter i Vänliga Landskronas styrelse och företräder där Cityföreningen.

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser