Annons

Bangolffinaler allt närmare

I veckan avgörs Riksmästerskapen (RM) i bangolf för de fyra oldtimers- och veteranklasserna på BGK Linjens anläggning i Badhusparken i Landskrona. Idag vid lunchtid sågs ett stort antal spelare med olika stilar försöka få den lilla bollen i hål och publiken trivdes utmärkt i det fina vädret.
RM-tävlingarna spelas över 7 serier varav de två sista är finalserier där kampen om de olika medaljerna avgörs. Detta sker på fredag.

Mer information om tävlingen samt resultat hittar du på BGK Linjens hemsida >>

Annons
 

Fakta:
RM har spelats sedan slutet på 40-talet och lockar idag drygt 200 bangolfare från hela landet. Banorna i Badhusparken anses av flertalet bangolfare som relativt lätta, men en del vållar ofta bekymmer för många spelare. Banrekordet i Landskrona är 26 slag, men du måste spela mycket bra för att nå resultat under 30.

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser