Annons

Timelox kombinerar säkerhet med upplevelser på Göta Kanal

Timelox AB i Landskrona har fått en order på kortbaserade passersystem längs Göta kanal. Kanalens längd, 190 km, blev avgörande för Timelox Company systemet, eftersom ingen kabeldragning krävs.
För att undvika obehöriga besökare har Timelox kortläsare installerats på alla ytterdörrar och innerdörrar i gästhamnarnas serviceanläggningar.

Besökarna köper ett så kallat upplevelsekort och får med detta tillträde till serviceanläggningar med toalett, dusch, tvättmaskin med mera. Kortet är också ‘laddat’ med en mängd upplevelser, bland annat fritt tillträde till Kanalmuseet i Sjötorp, den flytande bastun i Motala, rabatter på restauranger, hotell, museer, festivaler och andra aktiviteter.

Annons
 

Kanaldirektören Claes-Göran Österlund, förklarar tankarna kring kortet;
– Vi vill att alla våra besökare ska få en minnesvärd upplevelse från sitt besök här på Göta Kanal. Detta innefattar såväl aktiviteterna som att de ska kunna känna sig trygga och ha tillgång till rena och bra toaletter, duschar och tvättinrättningar. Timelox systemuppbyggnad med central programmering av kort och utan kabeldragning, gjorde detta möjligt för oss. Genom vårt samarbete med restauranger, butiker och andra näringsidkare längs kanalen, får kortet ett mervärde för besökaren och dessutom kan vi finansiera projektet.

Fakta:
Timelox AB i Landskrona är en av de ledande leverantörerna av elektroniska låssystem för hotell och passersystem för företag och offentlig sektor. Utveckling och produktion sker på huvudkontoret i Landskrona och produkterna säljs via distributörer och återförsäljare i Sverige och övriga världen. Idag har man installationer i mer än 50 länder. Timelox är ett företag i ASSA ABLOY gruppen.

 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser