Annons

Kaos i centrala Landskrona i fredags

Under natten mellan fredag och lördag rådde i det närmaste kaos i centrala Landskrona när ett stort antal ungdomar uppträdde hotfullt i samband med att polisen fick tips om att det uppstått bråk på parkeringsplatsen på Rådmansgatan.
De poliser som först var på plats fick kalla på förstärkning och både polishund och pepparspray användes av polisen för att hålla ungdomarna ifrån sig.

En 22-årig man som befann sig i en bil på parkeringsplatsen skulle kontroleras och det var i samband med detta som problem uppstod.
Ett stort antal ungdomar uppträdde hotfullt och polisen tvingades kalla på förstärkning. Pepparspray användes för att hålla ungdomarna på avstånd och när väl förstärkning var på plats kunde den misstänkte biltjuven gripas.

Annons
 

22-åringen greps och fördes till Helsingborg för förhör men släpptes senare under natten. Han är misstänkt för våldsamt motstånd. Ytterligare två personer omhändertogs varav den ena blev hemkörd till sin mamma på grund av sin låga ålder.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser