Annons

Turistbyrån öppen igen

I fredags skrev vi att Turistbyrån tvingats stänga på grund av renoveringsarbete. Idag har man åter slagit upp portarna men sevicen är begränsad, – Vi har slagit upp en vägg rakt genom lokalen för att stänga ute den värsta röran. Nu sitter två ur vår personal och tar emot kunderna i det begränsade butiksutrymmet, säger Catherine Lundgren, chef på Turistbyrån i Landskrona. Lundgren trodde i fredags att lokalen skulle stå färdig i början av juli men hon är inte på något vis säker idag, – Jag skulle få en detaljplan så fort den var klar men jag har inte fått någon ännu. Därför vågar jag inte spekulera om när lokalen kan vara klar. Bakom den provisoriska väggen jobbar nu två personer. Dessutom sitter två uppe på Fritidsnämnden på Stadshuset. I juni förra året hade turistbyrån 5761 besökare varav det stora flertalet besökte byrån i slutet av månaden, – Vi har framför allt många cyklister från Tyskland och Danmark som besöker oss nu. Därför måste vi hålla öppet. Det är en mycket viktig service för turisterna och det hade inte varit någon bra reklam för kommunen om vi inte hade kunnat hålla öppet, avslutar Lundberg. Den stora ruschen väntas dock komma i juli månad. Förra året hade man 11 600 besökare under månaden.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser