Annons

Gratis teater för barn

– På torsdag bjuds det på barnteater i Landskrona, hälsar Anne Rosengren på Kulturförvaltningen. Det är föreställningen Från Nos till Näbb med Nya Klassiska Teatern som kommer att ges på tre olika ställen i kommunen under dagen. – I den fantasifulla föreställningen som hämtat inspiration från Aisopos fabler, får vi bl.a. möta en pratsam sköldpadda, ett präktigt lejon och en mus som vill gifta sig med den som är bäst i världen, meddelar Rosengren vidare. Från Nos till Näbb spelas på Amfiteatern på Glumslövs skola kl. 10.00, Slottsparksscenen kl. 14.00 och på Karlslundstorget kl. 19.00. På varje ställe finns det ett inomhusalternativ ifall det skulle regna. Föreställningen som har fri entré är ca 40 minuter lång och passar alla från 4 år.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser