Annons

Pontus Farnerud tror på BoIS-seger ikväll

När Landskrona BoIS igår finslipade de sista detaljerna inför kvällens Skånederby mot Helsingborgs IF fanns Frankrikeproffset Pontus Farnerud på plats och övervakade träningen. – Det är klart jag ska till Olympia och se matchen, säger Farnerud som redan på tisdag återvänder till proffslivet. – Jag ser verkligen fram emot att nu få spela i en ny klubb. Vi har inga direkta stjärnor i Strasbourg. Jag hoppas naturligtvis på mycket speltid.. Vi inleder träningen på onsdag morgon. Men sista semesterdagen ska alltså Pontus förhoppningsvis fira med en BoIS-seger. – Det är en match som kan gå precis hur som helst. Jag tycker absolut inte BoIS är ett sämre lag på pappret än HIF. Tabellen i nuläget är missvisande. Pontus som under sommaren på plats kunnat se ett par BoIS-matcher följer annars laget via nerskickade videokassetter. – Jag tycker att BoIS spelat riktigt bra mot alla lag hittills. Det är väl egentligen bara Djurgården man kan säga har varit bättre, men även där kunde det blivit poäng. Laget har haft en hel del oflyt, menar Farnerud som hoppas och tror att det vänder i kväll. – Trots allt måste man vara nöjd om BoIS får med sig en poäng från Olympia men jag tippar trots det att BoIS vinner med 3-1.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser