Annons

Parajett tecknar avtal med ICA

Parajett AB med säte i Landskrona tecknar ett avtal med ICA. Avtalet innebär att Parajett skall trycka och printa samtliga månads- och saldobesked för ICA. Avtalet beräknas vara värt mellan 8-10 miljoner kronor/år och gäller initialt t.o.m. 2004. – Det är med stor glädje vi kan konstatera att vår strategiska marknadssatsning ger de resultat vi önskat. Parajett har kompletterat sitt produktutbud och kan numera hantera våra uppdragsgivares totala kommunikationsbehov, allt från små serier i arkformat till mångmiljonupplagor i avancerade tekniska lösningar, säger Parajetts VD Lars Nilsson. – Det är idag alldeles för kostsamt att endast skicka en faktura utan att ta tillfället i akt att kommunicera med kunden på ett marknadsmässigt sätt. Denna integrering i kombination med de nya digitala formaten har medfört att Parajett har ett unikt produktutbud på den nordiska marknaden, avslutar Nilsson. Fakta Parajett AB grundades 1906 i Landskrona och ägs av Tord Ohlsson. Koncernen omsätter ca 250 miljoner och har 210 anställda.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser