Annons

Turistbyrån tvingades stänga

I fastigheten som Turistbyrån har sina lokaler pågår renovering. HSB som äger huset har anlitat PNB för arbetet och i veckan blev det för besvärligt för turistbyrån och man var tvungen att stänga.
– Arbetsmiljön var sådan att jag i tisdags klockan 13 tvingades ta beslutet att stänga tills vidare, säger Catherine Lundgren, chef på Turistbyrån i Landskrona.

Tidpunkten för renoveringen är illa vald och Lundgren tycker att det hela kunde väntat till hösten,
– Antingen det eller om informationen hade varit bättre så kunde vi vidtagit åtgärder i tid. Vi försöker hålla så hög klass på vår information som möjligt. Nu kan vi inte det och det är många som har hört av sig och klagat på att vi inte har haft öppet.

Annons
 

Sedan i tisdags har turistbyrån haft personal på stadshuset och bland annat svarat i telefon. Lundgren hoppas dock att man ska kunna öppna efter midsommarhelgen, i alla fall i liten skala,
– De har sagt att det skulle ta 11 arbetsdagar. På måndag har vi blivit lovade att arbetarna ska vara klara i ankomstrummet. Vi kommer därför att stänga till de bakre rummen och städa för att kunna stå till tjänst med det enklaste.

Om allt går enligt planerna ska lokalen vara helt återställd i början av juli månad,
– Det hoppas jag verkligen. Förra året hade vi uppemot 400 besökare varje dag under juli månad.

Klart är också att man inte kan ha öppet idag eller på söndag som planerat.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser