Annons

Folkpartister hoppar av

Det råder stora förändringar i Folkpartiets landskronaavdelning. Det goda valresultatet innebar att partiet fick hela åtta mandat och det var inte helt problemfritt att hitta så många som ville arbeta aktivt genom att sitta med i kommunfullmäktige.
Man löste dock problemet men nu är det dags för nya ansikten. Ingemar och Ulla Dellien har valt att flytta från kommunen och kommer därför att hoppa av samtliga sina uppdrag inom kommunen från och med den 1 augusti.
– Det är inte någon kris på något sätt. Vi flyttar helt enkelt upp två reserver på Delliens platser, säger Anders Isberg som också han sitter i kommunfullmäktige för Folkpartiet.

Klart är dock att avhoppet är kännbart för lokalavdelningen,
– Det är ett tungt avbräck. De har varit med länge och har en hel del rutin men vi är dock optimistiska, förklarar lokalavdelningens ordförande och tillika riksdagsmannen Torkild Strandberg och fortsätter,
– Ingen är oersättlig och de som nu kommer in får se detta som en läroperiod.

Annons
 

Vilka som kommer att ersätta makarna Dellien vill inte Strandberg spekulera i,
Jag har mina aningar men jag vill inte yttra mig innan valberedningen sagt sitt i frågan, avslutar Strandberg.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser