Annons

08:orna invaderar Landskrona i helgen

På söndag tar Landskrona BoIS emot svenska mästarna Djurgården på Landskrona Idrottsplats och man räknar med en ordentlig invasion av Djurgårdssupportrar så kallade Järnkaminer till matchen.
– Vi har fått rapporter på att man ska komma med drygt 2000 personer, säger Tomas Nilsson, biljettansvarig på Landskrona BoIS kansli.

På Järnkaminernas hemsida skriver man bland annat följande med anledning ”den årliga 1000-manna invasionen”,
– I år bär det av söderut till ett förhoppningsvis soligt och somrigt Landskrona. Temat på årets 1000-manna invasion är ”sol och bad tifo” och det innebär att vi hoppas att alla bidrar och tar med uppblåsbara badleksaker, bara fantasin sätter gränserna.

Annons
 

Utöver att man uppmanar alla att ta med uppblåsbara badleksaker har man hyrt Johns och har med sig inte mindre än två rockband.

Det stora bortaföljet medför att den så kallade bortaläktaren inte kommer att räcka till.
Skulle stockholmarna komma med fler än 1600 personer så har vi beredskap för det. I sådana fall kommer vi att upplåta plats på en del av den stora ståplatsläktaren närmast bortasektionen, säger Nilsson som tippar på en publiksiffra upp emot 9000 kanske ända upp till 10 000.
– Blir det under 9000 på söndag så blir jag besviken. Det är sommar, förhoppningsvis sol och svenska mästarna på besök. Lägg därtill att den nya läktaren på västra kortsidan är klar, vilket betyder att publiken kommer att se bra från alla platser, säger Nilsson och avslutar med att informera om att det i skrivande stund finns 700 sittplatsbiljetter kvar.
– Ståplats är det inga bekymmer med, men kom gärna i god tid för att undvika köerna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser