Annons

Två män häktade i samband med mordet

De båda männen som i fredags anhölls misstänkta för mordet den 4 juni i Landskrona har nu häktats. Den 22-årige mannen är på sannolika skäl misstänkt för skyddande av brottsling samt narkotikabrott och 20-åringen är häktad misstänkt för mord.

Åklagare Jörgen Lindberg ville att den äldre mannen även skulle häktas misstänkt för medhjälp till mord men detta ansåg inte rätten. 22-åringen förnekar all brottslighet förutom att han förvarat anabola steroider.

Annons
 

Den yngre av männen förnekar även han brott men medger samtidigt att det finns sannolika skäl för hans häktning. Vilket brott han i så fall skulle ha gjort sig skyldig till eller om han över huvud taget befunnit sig på brottsplatsen vill inte mannens försvarsadvokat, Arne Bertman, gå in på,
– Jag är belagd med munkavle och får inte kommentera fallet. Klart är dock att min klient förnekar att han mördat någon. Någon tillräcklig bevisning anser jag inte heller finns.
Åtal ska vara väckt senast den 24 juni.

Se även tidigare artikel >>

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser