Annons

Två män anhållna för mord

Fredagen den 6 juni greps och anhölls två män misstänkta för mordet den 4 juni i Landskrona. Häktningsförhandling hålls under tisdagen.
Utredningsarbetet kring mordet på en 20-årig man i Landskrona den 4 juni har nu lett fram till att två män begärs häktade av chefsåklagare Jörgen Lindberg. De misstänkta är båda från Landskrona och 20 respektive 22 år gamla.

20-åringen har tidigare dömts för försök till rån, narkotikabrott och brott mot knivlagen medan 22-åringen är känd av polisen i samband med narkotikabrott.
– Mycket arbete återstår i ärendet och vi vill fortfarande komma i kontakt med personer som kan ha upplysningar med anknytning till fallet, säger Tommy Lindén, operativ utredningsledare vid länskriminalpolisen i Skåne.

Annons
 

Det var onsdagen den 4 juni som 2-åringen var ute och rastade sin hund när han omkring 00:30 – 00:50 sköts i närheten av ett övergångsställe på Löpargatan i Landskrona. Han avled ett par timmar senare på Lunds lasarett. Häktningsförhandlingarna hålls idag tisdag vid Landskrona Tingsrätt.

Läs mer >>

 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser