Annons

20-åring ihjälskjuten i Landskrona i natt

(uppdaterad 17.00)
Strax innan klockan 1 i natt hittades en 20-årig man skjuten. Han hittades vid korsningen mellan Segergatan och Löpargatan i Landskrona. Mannen, hemmahörande i Landskrona, var vid liv när han påträffades men avled på Lunds lasarett efter någon timme. Offret är identifierat och han är tidigare känd av polisen, dock är han inte dömd för några grövre brott.

Vem som skjutit mannen eller varför vet man inte hos polisen för tillfället,
– Den teknisk undersökning på platsen är klar. Mannen är sannolikt skjuten där han hittades. Vi vill inte i nuläget gå ut med vad det är för typ av vapen som använts eller några andra uppgifter innan vi har mer på fötterna, säger Charley Nilsson, informationsansvarig på polisen i Helsingborg och fortsätter,
– Ärendet rubriceras som mord och handläggs av länskriminalpolisen i Skåne. Skulle någon ha sett något vid tillfället eller har andra uppgifter som kan leda utredningen framåt så är vi mycket tacksamma om de hör av sig.

Annons
 

Tommy Lindén vid länskriminalpolisen i Skåne, uppmanar även han alla som framförallt mellan midnatt och klockan ett gjort iakttagelser i området mellan Emaljgatan och Löpargatan att hör av sig till polisen.
– Vi vill också få kontakt med den som där sett någon rasta en hund eller som själv varit ute med hunden vid den aktuella tiden, hälsar Lindén.

I övrigt har polisen valt att lägga locket på.
– Vi fortsätter att förhöra personer i offrets omgivning och anser att vi inte har tillräckligt med fakta i målet ännu för att släppa fler detaljer, avslutar Charley Nilsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser