Annons

Dags för inflyttning på Västra Fäladen

HSBs nya bostadsförening Arkitekten på Västra Fäladen börjar bli klara och de första tolv familjerna flyttar in i morgon – Det stämmer. Det är den första gruppen som flyttar in då. Den andra inflyttningen ligger runt den 1 juli då tolv nya familjer får sina nycklar. De sista husen räknar vi med ska vara klara för inflyttning i slutet av augusti, säger HSB:s VD Kenneth Håkansson. Att husen är populära råder inte minsta tvivel om. Klart är också att man från HSB:s sida nu försöker hitta lösningar på fler hus, – Vi kunde säkert sålt 20 hus till, fortsätter Håkansson och berättar vidare, – Vi har lite kvar där ute och håller i ett samprojekt med PNB på att utvidga innan vi börjar ta oss an bland annat Nyhamn.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser