Annons

Årets Celma har lämnat tryckeriet

Trycksvärtan har torkat, årets upplaga av Celma finns nu i välsorterade landskronahem. – Det blir tyvärr ingen försäljning av Celma på stan i år. Men är det någon som vill ha ett exemplar så är det bara att höra av sig, säger Josefin Lundén som tillsammans med bland annat klasskompisen Katarina Nilsson ingått i redaktionen för tidningen. Celma kommer ut en gång om året och kan ses som ett examensprov för de utgående medieeleverna vid Gullstrandsskolan. – Det är otroligt mycket jobb med att göra en tidning. Mer än man kan föreställa sig, bedyrar Katarina Nilsson som skrivit om träffpunkt Malvan samt även gjort en intervju med exmissbrukaren Jerry. Årets upplaga har fått en mer lokal prägel än tidigare år. Chefredaktör Axel Jönsson avslutar för övrigt sin ledare med orden, – Vi på Celma vill nu att du, som läsare, lägger alla problem bakom dig och istället gottar dig åt läsningen som framhäver Landskronas åtskilliga positiva sidor. Vi har mycket att erbjuda. Och visst är det en smakfull blandning Landskrona-nyheter som gymnasisterna mixat ihop på de 32 sidorna, uppblandat med annonser för det lokala näringslivet. – Annonserna ger oss ett litet överskott och för pengarna tänker vi åka till Köpenhamn och festa loss, avslutar Lundén och undertecknad kan konstatera att det är gemytligt att traditionerna hålls vid liv.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser