Annons

LKGF i två finaler

I helgen avgjordes två tävlingar i Rytmisk Gymnastik i Staffanstorp. Det var ”På väg upp” och ”Regionsfinal för miniorer” och Landskrona Kvinnliga GF var representerade i båda kategorierna.

I ”På väg upp”, som är en tävling på lägsta nivå tävlades det i hopprep och en kägla. Bäst lyckades Wiktoria Matulaniec som blev åtta. Emelie Wilhelmsson blev 13:e och Kerstin Nordh kom på 19:e plats. Vann gjorde Cornelia Nylander från Kristianstad.

Annons
 

Till ”Regionsfinalen” hade inte mindre än fyra LKGF gymnaster kvalificerat sig. Bäst lyckades Elin Malm som blev silvermedaljös. LKGF belade även bronplaten genom Caroline Kamph och Frida Westerlund som delade placering. Charlotte Kamph blev femma.
Flickorna tävlade i fristående, boll och käglor. Vann gjorde Kajsa Brondin från Nevishög.

 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser