Annons

Domartabbe sänkte BoIS

Fenomenet har upprepat sig. BoIS blev bestulet på poäng när man tog emot AIK på Olympia och förlorade med 2-1.
BoIS började matchen, som spelades på Olympia på grund av strejken, bäst. Samtliga lagdelar spelade tätt och fantasirikt och man anföll friskt. Det sista lilla extra saknades dock och BoIS lyckades bara skaka fram en riktigt het målchans trots spelövertaget.
– Jag fick bollen på fel fot. Träffen blev inte bättre än att AIKs målvakt kunde rädda, kommenterar Daniel Nannskog sin chans.

I andra halvlekens 19 minut hamnade Hasan Cetinkaya i närkamp med Jimmy Tamandi i utkanten av straffområdet och Anders Frisk lyckades med linjedomarens hjälp att hitta en straff.
– Mikael Nilsson är den assisterande domare som gjort till en vana att avgöra när vi spelar, säger en mycket upprörd Janne Jönsson efter matchen.
– Jag rör honom inte. Jag till och med sträcker ut mina händer så att jag inte ska få tag i honom av misstag. Det känns inte kul, säger Cetinkaya själv om situationen.

Annons
 

Efter straffmålet som Andreas Andersson enkelt slog in tog det bara fem minuter innan tvåan kom. Även denna gång var det Andersson som stod för målet efter en nick på ett inlägg av Mats Rubarth.

BoIS reducerade med ett par minuter kvar av matchen genom Indrek Zelinski men närmare än så kom man inte. Matthias Eklund hade dock ett gyllene läge och var mycket nära att lobbnicka in en kvittering med bara en minut kvar av matchen.
– Det känns mycket tungt, men samtidigt skall vi ta med oss de positiva inslagen i matchen, sade tränare Janne Jönsson efter matchen.
Klart är dock att man måste utnyttja chanserna man får,
– Om vi ska tillhöra toppen måste vi börja att göra mål på våra chanser, säger Allan Ravn.

Närmast väntar två mycket viktiga bortamatcher för BoIS (om nu inte strejken ställer till det).
Först möter man GIF Sundsvall på söndag och en vecka senare är det Halmstad BK som står på tur. Detta är två lag som BoIS bör ha bakom sig om målet att hamna på den övre halvan av allsvenskan ska stå kvar.

Läs hela matchreferatet >>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser