Annons

BoIS bussar till Helsingborg

Det är inte mycket som tyder på att en lösning i konflikten är i sikte. Kommunals strejk gör att ingen får arbeta på Idrottsplatsen i Landskrona och BoIS match mot AIK på måndag blir därför flyttad till Olympia i Helsingborg.
– Vi håller dock alla dörrar öppna. Naturligtvis vill vi hellre spela här i Landskrona, säger klubbdirektör Lars Persson till Landskrona Direkt och förklarar,
– Om matchen flyttas till Olympia kommer vi att förlora upp mot en halv miljon kronor totalt sett, men nu är läget sådant att vi inte kan påverka.

Att matchen kommer att spelas på Olympia ska inte behöva innebära sänkta publiksiffror.
– Vi har fixat 20 bussar som kommer att stå uppställda utanför Idrottsplatsen på måndag. Den första går vid 17-tiden, därefter går dom efterhand som de fylls, säger BoIS marknadsansvarige Johan Nilsson.
Att resa med bussen till och från Olympia kostar 50 kronor och biljetter köper man i BoIS souvenirshop på kansliet vid IP från 10.00 på måndag.

Annons
 

Skälet till att man inte spelar på BoIS ordinarie reservarena, Malmö Stadion, är logisk,
– Anledningen till att Malmö Stadion är vår reservarena är att de har en uppvärmd plan. Vi kunde knappast räkna med att matcher ställs in på grund av strejk. Vädret på våren kan dock göra Idrottsplatsens plan ospelbar, förklarar BoIS ordförande Kenneth Håkansson.

BoIS vill emellertid avvakta in i det sista, skulle konflikten lösa sig i helgen kommer matchen att spelas på IP.
Oavsett var matchen spelas så kan du i vanlig ordning följa den här på Landskrona Direkt. Vår direktrapportering startar några minuter innan domaren blåser till spel klockan 19.00.

Av: Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser