Annons

USA kommer med 10 båtar till Snipe-VM

Nu ökar tempot inför Snipe-VM som kommer att hållas i Borstahusen mellad den 2-9 augusti. USA kommer med fullt lag det vill säga 10 båtar.
Kampen om platserna har varit hård. Det är den verkliga eliten som möter upp i Borstahusen. I spetsen finns Augie Diaz och Jon Rogers som har vunnit praktiskt taget alla de stora tävlingarna i USA både i år och förra året.

– Än får vi vänta innan startfältet är klart. I många länder återstår ett antal kvalseglingar. Men i början av juni vet vi i alla fall hur många båtar som kommer från de olika nationerna. Just i dagarna har japanerna börjat anmäla sig och boka hus i stugbyn, meddelar Rune Hallin, pressansvarig för Snipe-VM och fortsätter,
– Själva har vi stora förhoppningar att få med Borstahusens egna Snipe-seglare bland de fem svenska båtarna.
Robert Winter och Martin Persson vann tävlingarna i Malmö för två veckor sedan.

Annons
 

Organisationen av tävlingarna är klar bortsett från mindre detaljer. Men det är också mycket att planera för VM-veckan. Seglingarna är givetvis huvudnumret men det blir också fest i dagarna sju i Borstahusen.

Mer information hittar du på arrangerande Borstahusens Segelsällskaps hemsida.

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser