Annons

Förbundskapten spanar på BoISare

Härom veckan skrev vi om att BoIS hade fyra spelare i U21-landslaget (läs). Detta är naturligtvis ett bevis på BoIS fina ungdomsverksamhet.
– Man har många bra idéer i föreningen om hur man ska utbilda ungdomar i fotboll, säger P17-landslagets förbundskapten Hasse Lindbom.

Lindbom befann sig i helgen i Landskrona för att spana på fler randiga landslagsmän. Måns Sörensson är redan ordinarie i Lindboms landslag men det finns fler spelare coachen vill titta på,
– Marcus Hansson är en spelare som är mycket spännande. Han har tagit stora kliv framåt. Även Amar Muharemovic och Haxhi Restelica är mycket intressanta.

Annons
 

Anledningen till att Lindbom är på plats i Landskrona för att se U-lagets match mot IFK Norrköping är att han ska hålla ett påbyggnadsläger i Halmstad den 6-13 juli. På detta läger samlar coachen Sveriges bästa spelare födda 1986.
Dessa tränar och spelar några inbördes matcher innan Lindbom tar ut ett landslag som ska spela en fyrnationsturnering i Halland,
– Vi ska möta Norge, Tjeckien och Ryssland direkt efter påbyggnadslägret och senare i höst ska vi till Tjeckien för att deltaga i en turnering, avslutar förbundskaptenen och tittar vidare på matchen som slutar 2-2.

Av: Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser