Annons

Kalvinknatet ett återkommande vårtecken i Landskrona

Nu är inbjudningarna utdela till Kalvinknatet den 13 Maj i Landskrona. Tävlingen där skolungdomar springer eller om man så vill knatar runt Citadellet. Alla skolor i Landskrona och Svalövs kommun har under veckan före påsklovet besökts av representanter från IF Kronan.
4500 inbjudningar har överlämnats till lärare och skolexpeditioner för utdelning till klasser i årskurs 1-6.
– Nytt för i år är att inbjudningarna också gäller årskurs 1, säger tävlingsledare Håkan Wickholm och tillägger,
Dessutom kommer välkända Djungelbandet att spela två gånger under kvällen.

Förra årets Kalvinknat dominerades av Sandåkersskolan i Häljarp, nu hoppas Wickholm att flera skolar ska ta upp kampen om de fina klasspriserna som lottas ut bland deltagarna från respektive skolklass. Minkravet är att minst 10 elever från klassen skall ha anmälts sig senast vid utgången av anmälningstiden som är torsdagen den 5 maj.
– Skulle det vara så att någon ännu inte fått en inbjudan så fråga din lärare, uppmanar Wickholm avslutningsvis.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser