Annons

Startskottet har gått för årets friidrottssäsong

I helgen avverkades årets första utomhustävling i friidrott när ”Startskottet” gick av stapeln i Trelleborg. Trots uselt friidrottsväder blev det en del fina resultat för Landskronaklubben IF Kronans medlemmar.
– Elisabeth Ottosson startade årets utomhussäsong med att bättra på medaljskörden genom att komma 1:a i höjdhopp. Det är imponerande med tanke på att Elisabeth har långt kvar till senioråldern, hälsar Håkan Wickholm, vice ordförande i föreningen.
Elisabeth fortsatte sedan med att fylla på i medaljskåpet genom att bli tvåa i längdhopp. Carolin Wingren gjorde årsdebut på 100 m i seniorer klassen, detta trots att även hon har ett par år på sig till senioråldern. Wingren slutade på en hedrande 5:e plats i finalen på tiden 13,90.

Vill du veta mer om IF Kronan gör ett besök på deras hemsida.

UPP

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser