Annons

Extra kamera på Farnerud

I Fotbollskväll på måndag kommer Kim Källström och Alexander Farnerud att vara i fokus
– Fotbollskväll har på annandag påsk sina fokuskameror på Landskrona BoIS Alexander Farnerud och Djurgårdens Kim Källström, meddelar SVT i ett pressmeddelande. Expertkommentatorerna Ola Andersson och Thomas Wernerson betygsätter de unga mittfältstjärnornas form i programmet.

Två av Sveriges intressantaste spelare just nu är de unga mittfältarna Alexander Farnerud, Landskrona BoIS, och Kim Källström, Djurgården. I höstas röstade tio Fifa-agenter fram Farnerud som Sveriges största fotbollstalang. På andra plats i omröstningen kom Källström, och de båda låg helt i en klass för sig själva. I Fotbollskväll specialbevakas Alexander och Kim, och expertkommentatorerna Ola Andersson och Thomas Wernerson bedömer deras dagsform.
Naturligtvis utlovas även matchbilder från det klassiska skånederbyt mellan Malmö och Landskrona.

Annons
 

Matchstart är klockan 15.00 på Malmö stadion på annandag påsk.
Vid middagstid på påskafton fanns det gott om biljetter kvar till matchen meddelar man från stadionkontoret.

Mer information om derbybiljetterna hittar du på http://www.malmo.se/fotboll

SVT2 måndag 21 april 2003 kl 21.30: Fotbollskväll

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser