Annons

Eklund borta två matcher?

Matthias Eklund skadade axeln i Landskrona BoIS premiär och riskerar att missa flera matcher. Det var i samband med hans mål efter bara fem minuter som han fick en smäll. I pausen fick han en spruta men inget hjälpte. När han väl var tvungen att byta hade BoIS genomfört samtliga tillåtna byten och Eklund fick vackert stanna kvar på plan.

Eklund har nu genomgått röntgen och klubbens naprapat Anders ”Zoom” Håkansson uppskattar att Eklund blir borta två matcher,
– Man får aldrig underskatta en sådan skada. Det rör sig om ett ligament mellan nyckelbenet och axeln som är sönder, säger han till Landskrona Direkt.

Annons
 

Eklund själv hoppas dock på en snabbare återkomst,
– Jag vill inte lova något men så fort smärtan har gått över kör jag på. Det är klart att jag inte kommer att chansa men känner jag mig bra utesluter jag inget, säger Eklund.

Om Håkansson siar rätt innebär det att Eklund missar bortamötena mot Enköping och Malmö FF, något som inte Eklund vill höra talas om.
– Jag vill inte säga att jag är tillbaka till någon särskild match. Jag spelar gärna redan mot Enköping om jag inte har ont. Jag vill tillbaka så fort som möjligt.

Att Eklund vill tillbaka kan man förstå med tanke på formen som är på topp,
– Det känns mycket bra. Därför var det extra tråkigt att det här hände just nu. Jag tränar dock lite styrketräning för benen och cyklar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser