Annons

Nätguide till Landskronaidrotten

En nätguide till Landskronaidrotten håller på att växa fram.
Det är sistaårs gymnasisterna Robert Tegnér, Anders Olsson och Eric Laurenius som valt detta som sin uppgift i ett pågående projektarbete.
– Tidigare har man gjort ett 20 poängs specialarbete när man går i trean. Nu är detta utbytt mot ett 100 poängs specialarbete. Detta innebär att vi har skrivit loggbok, skapat en produkt, i vårt fall en webbsidan, samt att vi ska skriva en slutrapport, berättar Robert Tegnér och Eric Laurenius fyller i,
Det är alltså inte bara webbsidan som sådan som är projektet. Vi har ägnat åtskilliga timmar med att kontakta föreningarna. Först har vi skrivit brev och sen ringt upp i runda tal ett förtiotal klubbar. Synd bara att inte alla bemödat sig med att svara. Det viktiga med projektet har varit att komma med något eget.

Att sidan fyller ett behov är killarna överens om.
Vi har inte kunnat hitta något liknande på exempelvis kommunens sida och även om Landskrona Direkt har en föreningsguide så är det inte samma sak. Direkten har kontaktuppgifter till klubbarna. Vi vill göra lite mer, typ presentera föreningen samt berätta när de är träningstider och liknande, säger Anders Olsson och tillägger avslutningsvis
– Vi hoppas detta ska kunna vara en vägvisare till Landskronaidrotten.

Annons
 

Sidan hittar du på www.laidrottforening.home.dyndns.org

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser