Annons

Kunskapsvecka på biblioteket

I bibliotekets foajé kan man denna vecka informera sig om studier på gymnasienivå. Det är Kunskapslyftet, Komvux, Tech Futurum, Medborgarskolan, Lernia AB och Liber Hermods som visar upp vad de har att erbjuda för kurser,
– Det var mycket större för ett par år sedan då vi hade speciella pengar från Kunskapslyftet. Nu är vi inte så många men det är trots det viktigt att vi syns och en hel del personer har visat intresse, säger Peter Karlsson, kurator på Komvux.

Och visst är urvalet stort. På borden ligger mycket information om allt från kurser till finansiering.
– Vi kommer att finnas här samt på arbetsförmedlingen veckan ut och jag hoppas att fler hittar hit de sista dagarna, avslutar Karlsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser