Annons

Man höggs i bröstet med sabel

Ett drama utspelade sig i Kopparhögarnas koloniområde i natt. En 49-årig man höggs i bröstet med en sabel av en tre år yngre man. Offret fördes med sticksår i bröstet till Falcks Ambulanscentral av en man och en kvinna och därefter transporterades han omedelbart till universitetssjukhuset i Lund. Hur hans tillstånd är vet inte polisen i skrivande stund.
– Enligt vittnen ska det ha uppstått bråk vid tvåtiden i natt. Exakt vad som hänt får dagens vittnesförhör utvisa, säger polisens informationsansvarige Charley Nilsson till Landskrona Direkt.

Knappt tre timmar efter att brottet begicks greps en 46-årig man i Koppargårdens bostadsområde. Man hittade någon typ av patron samt en mindre mängd vitt pulver i mannens fickor och han är nu anhållen misstänkt för grov misshandel, brott mot vapenlagen samt narkotikabrott.
Både offer och gärningsman är kända sedan tidigare av polisen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser