Annons

Det våras på hundkapplöpningsbanan

Vårsolen strålar från en klarblå himmel över Landskrona Greyhound Park. Vintersäsongen är över och en mycket nöjd Lotta Azelius från Skånska Hundkapplöpningsklubben kan blicka tillbaka på lyckad vinter trots de ogynnsamma väderförhållanden som rått.
– Banan har hållit mycket bra kondition. Rent av så pass bra att vi i helgen som gick satte två nya banrekord, säger Azelius och skänker en tacksam tanke till banskötarna som trots bitande vinterkyla ständigt har underhållit bankroppen.

Varje söndag från januari till mars har tävlingarna körts med bland annat de inom greyhoundsporten gängse spelen som finns.
– Trots att det har varit vinter så har vi haft överanmälningar av hundar från hela landet och fler lopp har fått tillsättas, berättar Azelius vidare.

Annons
 

Nu blickar hon dock fram mot en, om möjligt, än bättre vår.
– Söndagen den 6 april kör vi igång vårsäsongen. Första start är cirka 13.20 om söndagarna. Vi kommer att ha öppet för spel när dessa ingår i tävlingarna. Vi hälsar även alla intresserade varmt välkomna till våra träningar som vi har på onsdagar klockan 19.00, avslutar Azelius.

Ta för vana att klicka in dig på ”Veckans Hundkapplöpning” för att se när nästa tävling är på gång.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser