Annons

Vad händer i helgen?

UPPDATERAT!
BoIS spelar sin lördagsmatch mot Kalmar FF ute på Ulkavallen i Borstahusen klockan 14.00. Läs mer om matchen på BoIS hemsida >>

2003-03-14
Redan ikväll bjuds det på ljuva toner i Sofia Albertina. Det är saxofonisten Johan Stengård med gästerna Marie Göransson, Jan Malmsjö och Andreas Landegren som klockan 19.00 spelar upp till konsert.
Det blir en två timmar lång konsert på temat kärlek, säger arrangören Felle Fernholm.

Annons
 

På lördag är det så dags att njuta av vårsolen. Varför inte börja dagen med lite torghandel och strosande på stan. Därefter går du förslagsvis till Dammhagskolan där det klockan 10.30 är samling inför helgens manifestation – Mot våld, för ömhet, kärlek och gemenskap – vilken startar klockan 11.00 med en marsch till Rådhustorget.
Klockan 14 är det sedan dags för träningsmatch mellan BoIS och Kalmar FF. Var matchen spelas är i skrivande stund ännu ej bestämt, troligtvis blir det på Ulkavallen i Borstahusen. Så fort vi vet vilken plan det blir match på, kommer vi att meddela detta här.

Även på söndagen är det lovat vackert väder och var avnjuter man det bäst om inte på Seglarpaviljongen som nu slagit upp portarna för sina jazz-söndagar. Nu på söndag kan man bland annat avnjuta Lenny Gustavsson samt Lars Wadebäck med start klockan 14.00.

Klockan 14 på söndag är konkurensutsatt.
På Centrum för Arbetarhistoria är det premiär för utställningen ”Fotboll och arbetarkultur”.
– Ja, äntligen är det dags. Jag vill hävda att fotbollsintresset i Landskrona är störst i landet sett per capita, säger Henrik Sannerstedt som byggt upp utställningen. Ingång till evenemanget sker på Eriksgatan 66, det vill säga gamla biblioteksingången.
Möjlighet att beskåda utställningarna ”Säbyholmarna” samt ”Politsikt Våld” finns också.

Samtidigt är det Konsthappening på Landskrona Museum då det är vernissage för Beyond Adornment.

Är du sugen på något mera aktivt går det bra att prova på dansshow med Loppan Brito hos Harlekinen på Karlslundstorget.
Tider som gäller är Kl. 14-15 För 8-12 år samt Kl. 15.15 – 16.15 För 13 år och uppåt. Medtag gymnastikskor och träningskläder, det blir svettigt.

Bio sugen i helgen? Du vet väl att vi numera presenterar Bio Maxims utbud.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser