Annons

Reggaefest på Strand

Fredagen den 4 april, dagen innan den allsvenska premiären, är det dags för Landskrona Reggaeförenings klubb I-RATION att hålla hov på Strandpaviljongen.
– Jag räknar med att vi får dra ihop reggaeföreningens specialutsedda TIFO-grupp för ett virvarr av rött, gult, grönt, svart och vitt pappersregn, skämtar klubbens ordförande Johan Malm, som även uppträder under kvällen.

På scenen står NuttyAnDead (Niklas Anderberg och Mikael Salonen) från Skalatones, GeneralKnas och Sture Allén d.y (Ivan Klatil och Martin Vikingsson) från Svenska Akademien samt Johnny Rudeboy (Johan Malm) från i en unik konstellation kallad Landskrona Reggae Allstars.
Dessa kommer att mata dansgolvet med de hetaste rytmerna från Jamaica från igår, idag och imorgon.

Annons
 

Skalatones var ett av Sveriges främsta Ska-band under 90-talet och turnerade friskt i Europa. NuttyAnDead kommer att ladda skivspelaren med musiken som inspirerade bandet. Både ska och rocksteady står på menyn.
GeneralKnas och Sture Allén d.y kommer spela den musik som inspirerar ett av Sveriges bästa reggaeband, Svenska Akademien, till dags dato. Både roots och dancehall står på menyn.
Johnny Rudeboy kommer servera de senaste rytmerna från Jamaica med kärleksfull hand.

Samtliga band och artister har sitt urpsrung i Landskrona och kvällen är tänkt att visa den bredd som Landskronas reggaerörelse har.

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser