Annons

Resultat i Rytmisk Gymnastik

I söndags avgjordes Regionstävling 2 i Rytmisk Gymnastik i Staffanstorp. Landskrona Kvinnliga GF hade en hel del gymnaster som deltog.
I de yngsta flickornas tävling: Miniorerna, där man tävlade på obligatoriska program i fristående och käglor placerade sig LKGfs gymnaster enligt följande:
Tvåa Elin Malm, trea Charlotte Kamph, sexa Caroline Kamph, sjua Frida Westerlund, åtta Elin Tornhagen, 17:e Tishana Persson, 28.a Malin Appelquist, 33:a Stephanie Tern, 34:a Julia Pernet och 36:a Malin Heier.
Vann gjorde Emilia Jansson från C4-gymnasterna i Kristianstad.

I mellanklassen : Ungdom vann inte helt oväntat Ronja Benediktsson från LKGF. Ronja gjorde en stabil insats i både fristående och rep-programmet, som är valfritt. Ida Nordehammar blev fyra, Louise Flemming blev nia, Fredrika Johansson elva, Isabelle Nordehammar 13:e, Amanda Gustavsson 15:e, Anna Gunnarsson 16:e, Elin Condrup 17:e och Rebecca Andersson 21:a.

Annons
 

I juniorklassen: Öppna klassen placerade sig Johanna Nordenberg trea och var jättenöjd med sin insats. Fyra blev Emmy Nilsson och Sophie Lindberg femma. Vann gjorde Bella Swärd från Nevis RG. Dessa flickor tävlade på valfritt i käglor och ett program efter eget val.

– Närmast för Landskrona Kvinnliga GFs gymnaster i Rytmisk Gymnastik väntar Regionstävling 3 i Glumslöv den 12 april och Lag-JSM i Lindesberg första helgen i april, hälsar Jenny Engdahl, ansvarig för RG-elit gymnasterna i LKGF.

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser