Annons

Nya grepp för öppet polishus

Nu tas det ytterligare grepp för att uppmärksamma att Landskronaborna vill ha en polisstation som är bemannad dygnets alla timmar.
Landskrona Direkt skrev i tisdags om att Torkild Strandberg (fp) formulerat ett brev som partierna i Landskrona skrivit under. Brevet har därefter skickas till Länspolismästare Anders Danielsson.

Nu går man ytterligare ett steg längre,
– Jag vill påpeka att detta är något som är partipolitiskt obundet. Samtliga partier i Kommunstyrelsen är med i det nya projektet. Vad vi i Folkpartiet gjort är bara att dra igång det hela, säger Strandberg.
Det nya projektet folkpartisten talar om har en bas i en helt ny hemsida. Adressen är www.flerpoliser.nu och på denna kan man bland annat skriva på en namnlista för fler poliser till Landskrona.
– Det stämmer. Man kan även skriva ut egna namnlistor och lägga ut på arbetsplatser, skolor eller andra ställen där man tror att de kan fyllas, fortsätter Strandberg.

Annons
 

Även andra former av påtryckningar kan komma i fråga,
– Vi är öppna för alla förslag. En demonstration är nog inte helt utesluten. Det unika i denna protest till skillnad mot tidigare är att den stödjer något positivt. Tidigare demonstrationer har gällt att vi ska hindra något negativt, till exempel att sjukhuset eller varvet ska läggas ner. Nu vänder vi på det och vill ha något nytt, alltså något med ett positivt slutresultat, avslutar Strandberg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser