Annons

Landskronakille gör succé i Australien

Emil Fajersson har spelat innebandy i Landskronaklubben Falcons sedan han var 14 år och nu gör han som 20-åring succé i Australien. Anledningen till att han reste till Australien var dock inte för att spela innebandy,
– Nej, jag flyttade hit för att studera. Jag gjorde en jorden-runt-resa förra året och jag fastnade för Sidney. Därför sökte jag in på Sidney University och kom in. Mina studier börjar i mars, säger Emil när Landskrona Direkt får tag på honom.

Väl på plats i landet hittade Fajersson en innebandyklubb och i helgen spelade han sin första match. Det blev succé med en gång.
Hattrick och en assist blev det för svensken när hans Glebe Floorball Club besegrade Northern Beaches.
Någon högre kvalitet är det inte på innebandyn i landet men Fajersson är trots det imponerad,
– Vi spelar i den enda ligan i landet och jag skulle tro att spelet här motsvarar det i division fem i Skåne. De är dock bättre än jag hade förväntat mig, avslutar Fajersson.

Annons
 

Du kan följa Farjessons äventyr via hans klubbs hemsida.
Adressen är www.glebefloorballclub.com.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser