Annons

Halvvägs in i sportlovet 

Härlig stämning var det igår i Landskrona Bowlinghall när sportlovslediga ungdomar passade på att spela ett par serier. Sportlovet har nu hunnit halvvägs och för de som klarat sig undan influensan finns ett rikt utbud av aktiviteter att ta del av. Landskronas ungdomar har i skolan fått en folder över alla vårvinterlovs aktiviteter som står till buds men av mängden mail och telefonsamtal till oss på Direkten att döma, så har broschyren inte alltid tagits med hem. På kommunens lovexpedition på Ungdomshuset Nova finns fler broschyrer att hämta. Det går även bra att ringa dit, 0709 – 47 04 81, för er som vill veta mer. Till alla er som undrat måste vi tyvärr meddela att sportlovsprogrammet inte finns att uppbringa på kommunens hemsida. Vi har försökt komma i kontakt med kommunens informationschef Inger Nejdebring för en kommentar men ironiskt nog har hon sportlov.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser