Annons

Företag flyttar till Landskrona

Företaget Svenska Uni-Cardans hela sydsvenska verksamhet flyttas från Arlöv till Landskrona. – Företaget har expanderat och fortsätter att växa. Därför är det viktigt för oss att synas ordentligt. Vi valde ny etableringsort i en triangel Malmö-Eslöv-Landskrona – och valet föll på fräscha, prisvärda, exponerande och lättillgängliga lokaler på Bävergatan i Landskrona, dit kontor, lager och verkstad flyttar i slutet av mars, säger Josef Horváth, försäljningschef som nu organiserar företagets flytt till Landskrona. Svenska Uni-Cardan ingår i den internationella GKM-koncernen. Företaget är verksamt inom området kraftöverföring och levererar komponenter till allt från privatbilar och tunga fordon som lastbilar, bussar och truckar till fritidsbåtar och processindustri, stål- och kraftverk. Man levererar ett helt program produkter som medverkar till driftsäkra transporter – både egentillverkade och produkter i lager med över 10.000 olika artiklar. – Landskrona ligger otroligt bra till ur infrastrukturell synvinkel, säger Horváth och tillägger att största kunden är Volvo. Samtliga nio anställda i Arlöv följer med till Landskrona, men företaget räknar ändå med nyanställningar i Landskrona så småningom. Utvecklingsstiftelsen i Landskrona har medverkat till Svenska Uni-Cardans flytt till Landskrona. – Vi är mycket glada att Svenska Uni-Cardan väljer Landskrona som etableringsort. Det stärker inte bara företagets position på marknaden, utan även Landskronas såsom en viktig lokaliseringsort mitt i den centrala och viktiga Öresundsregionen. Vi kommer att få se fler liknande etableringar här i Landskrona, säger Claes Nilsson, på Utvecklingsstiftelsen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser