Annons

Dyrköpt BoIS-poäng i Danmark?

Idag var BoIS åter över sundet för att spela träningsmatch. Denna gången var det AB Köpenhamn som stod för motståndet. Matchen slutade 2-2 efter att BoIS haft ledningen med 2-1 i paus.
Det kan dock visa sig vara en dyrköpt poäng. Johan Andersson gjorde två mål för BoIS men fick, när det återstod cirka 20 minuter en vridning i knäet som gjorde att knäskålen hoppade ur led.
– Det såg först allvarligt ut. Knäskålen hoppade ur sitt läge men nu är den på plats igen, säger BoIS tränare Janne Jönsson och fortsätter,
– Johan ska undersökas i eftermiddag och vi får innerligt hoppas att han inte är allvarligt skadad. Det kan även röra sig om att ledbandet fått en kyss. Även Jonas Olsson fick utgå. Här rörde det sig dock bara om en lårkaka.

BoIS började matchen bäst och tog ledningen redan efter två minuter. Danskarnas målvakt hade bollen men Matthias Eklund distraherade denna så mycket att han lyckade sno åt sig bollen som hamnade hos en helt fristående Johan Andersson som inte gjorde något misstag.
Endast fyra minuter senare var det åter dags och än en gång skulle det visa sig att Johan Andersson var sist på bollen. Denna gång var det dock fråga om ett distansskott med vänsterfoten från cirka 30 meter.

Annons
 

Efter 15 minuter lyckades AB reducera BoIS ledning. Även detta genom ett långskott,
– Här har Jonas Sandqvist, som stod i mål för dagen, lite otur. Bollen fick en sladdrig bollbana, analyserar BoIS tränare Janne Jönsson.
Efter cirka en timmes spel gör danskarna matchens sista mål. Det kom efter ett inlägg som inte rensades bort bättre än att danskarna kunde kvittera på andrabollen.

BoIS hade ett antal frilägen som inte förvaltades. Detta till trots var inte resultatet helt orättvist,
– Totalt sett var det ett rättvist resultat. Det är klart att räknat i antalet chanser så borde vi vunnit. Men vi var lite för ojämna för dagen. Kämpa- och moralmässigt var vi bra idag men passningsspelet kunde vara bättre. Det funkade dock mycket bra vid målchanserna, avslutar Jönsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser