Annons

Söderstjerna till Norge?

(Uppdaterad 19.50)
Det ryktas om att BoIS före detta yttermittfältare Håkan Söderstjerna är på väg till Norge. Till viss del talar dessa sanning men fortfarande så ligger AB Köpenhamn nära till hands för att bli teknikerns nästa klubb.
– Det stämmer att det finns klubbar i Norge som hört av sig. Vilken eller vilka de är vill jag inte få ut med i dagsläget, kommenterar Söderstjerna.
– Det känns dock som om AB Köpenhamn ligger bra till. Jag började träna med dom för ett par veckor sedan och ska träna där en vecka till. Jag spelade även en träningsmatch igår och det kändes bra. Jag kommer även att spela en träningsmatch till på onsdag. När AB möter BoIS den 15 är jag förmodligen inte med.

Fotbolldirekt.com uppger ikväll att det rör sig om den tidigare norske storklubben Fredrikstad som Håkan varit och besökt under dagen.
Till sajten säger han,
– De är intresserade. Nu ska jag sätta mig ner och titta på det.
På frågan om det finns flera konkreta alternativ säger Håkan;
– Nej, det är väl framförallt Fredrikstad i dagsläget.

Annons
 

Söderstjerna har sedan några år haft en egen officiell hemsida på www.proffs.com. Någon uppdatering har inte skett sedan lång tid, ett faktum som många BoIS-supporters påpekade för Direktens utsände vid BoIS träningsmatch i lördags. Naturligtvis passade vi frågan vidare,
– Jag vet. Jag kommer inte att skriva något innan jag har klart med en ny klubb. Sedan ska jag skriva lite om ditten och datten, avslutar Söderstjerna.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser