Annons

Moderaterna vill införa medborgarförslag

I ett pressmeddelande berättar det moderata oppositionsrådet Tutti Johansson Falk att hennes parti vill införa medborgarförslag.
Tidigare har man försökt med direktsända kommunfullmäktiges sammanträden i radio, direktsända debatter och bandade inslag i lokal-TV för att få allmänheten mer intresserad av den lokala politiken utan att lyckas något nämnvärt.

Nu vill alltså moderaterna att vem som hälst ska kunna väcka förslag till kommunfullmäktige.
– Jag tror att möjligheten för Landskronas kommuninvånare att ställa förslag i kommunfullmäktige kan vara en väg att uppmuntra till deltagande i det politiska livet, hos människor som just nu och just här vill engagera sig i en särskild, och för dom viktig, fråga. I synnerhet tror jag att det kan öppna för människor som inte så ofta hörs i debatterna annars men som vi behöver i politiken; ungdomar och invandrare, säger Johansson Falk i pressmeddelandet.

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser