Annons

BoIS möter Tromsö i träningsmatch idag

BoIS A-trupp befinner sig på träningsläger i Benalmadena Costa, Spanien. Planerna är mycket hårda men man har hittat en alternativ plan som man idag ska utnyttja för träningsmatch mot det norska laget Tromsö, vilka bor på samma hotell som BoIS,
”Ja, den nya planen ligger i anslutning till en golfresort, så där bör ju planen vara godkänd, säger BoIS tränare Janne Jönsson från Spanien och fortsätter,
– Vi möter Tromsö klockan 16 i eftermiddag. De spelare som inte kommer att spela är följande, Allan Ravn och Johan Andersson har båda känningar i låren. Jesper Ljung fick en smäll på foten igår och Magnus Torvaldson har lite ont i ryggen. Det är inga allvarliga saker men dessa kommer med största sannolikhet att vila idag. Sedan spelar ju varken Danijel Milovanovic, Afo Doodo eller Mats Svensson.

Förutom de dåliga planerna är Jönsson mycket nöjd med lägret så här långt,
– Faciliteterna är utmärkta och maten god. Termometern står på dryga 20 graderna så vi ska inte klaga, avslutar Jönsson.

Annons
 

Rapport från träningsmatchen mot Tromsö kommer cirka 19.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser