Annons

Evenemangsguiden tas bort

Den populära evenemangsguiden som tidigare funnits på Landskrona Direkt har plockats ner. Anledningen är att Tellus, det norska bolaget som ligger bakom applikationen, vill ha betalt från två håll.
Landskronas Turistbyrå har köpt tjänsten av norrmännen och Landskrona Direkt har därefter haft möjlighet efter avtal med Turistbyrån, att länka till guiden.
– Nu har det norska företaget som vi köpt applikationen av sagt stopp. Vi måste be er ta bort länkningen till evenemangsguiden innan den 1 februari, annars kan vi bli stämda av norrmännen, förklarar Turistbyråns chef Katrin Lundgren.

– Vi kan bara beklaga. Evenemangsguiden har varit uppskattad av många av våra läsare vilket inte minst alla e-post vi fått visat, säger Håkan Karlsson, en av de ansvariga för Landskrona Direkt och tillägger, – Förhoppningsvis kan vi skapa en egen Kalender över vad som är på gång i Landskrona. Men i nuläget är det svårt med tanke på Direktens knappa resurser. Man kan ju hoppas att Turistbyrån eller Kommunen vore intresserade av att sponsra en sådan sida. Allt handlar trots allt om att göra positiv reklam för staden.

Annons
 

Landskrona Direkt har försökt komma i kontakt med Tellus för en kommentar samt ett kostnadsförslag dock utan att lyckas.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser