Annons

Sommarteater även i år

Efter fjolårets stora succé ”Muntra fruarna” som spelades på Krapperup och Landskrona Citadell planeras nu för en ny sommarteateruppsättning även i år. Och precis som i fjol står Shakespeare på repertoaren. Det är Jan-Erik Sääf (musik) och Hasse Carlsson (text) som har levererat en nyskriven svensk musikal efter Shakespeares pjäs ”Mycket väsen för ingenting”.

Sommarteaterprojektet är ett samarbete mellan Nya Skånska Teater (Landskrona), Teater Lukkan (Lund), Sommarteater på Krapperup (Höganäs), Amatörteaterföreningen Harlekin (Landskrona) och Chariot Music (Malmö).

Annons
 

”Mycket väsen för ingenting” kommer att spelas i Landskrona, Lund och Malmö och kommer att framföras av professionella skådespelare och amatörer under regiledning av Jonas Oscarsson och konstnärlig ledning av Martha Vestin.
Produktionen innehåller även en omfattande utbildningsdel för amatörer såväl på som bakom scenen.

– Sång- och dansintresserade amatörer är fortfarande välkomna att anmäla sig till vår auditon, som kommer att hållas den 1 och 2 februari i Lund, berättar Michael Mania från Harlekin.
– Det går bra att ringa mig på telefon 0418-44 82 39 om man är intresserad av att komma till vår auditon eller om man har frågor, avslutar Mania.

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser