Annons

Pigga BoIS-ben grejade årets första seger

Landskrona BoIS tog sig idag över sundet för årets första träningsmatch.
På konstgräs i Club Danmark-hallen svarade Frem som just nu parkerar på en andra plats i danska division 1 för motståndet.
– Det såg riktigt bra ut idag. Trots den hårda träningen den senaste tiden såg killarna pigga ut, intygar BoIS tränare Janne Jönsson som redan i halvtid kunde glädja sig åt en ledning på 3-0, ett resultat som skulle visa sig stå tiden ut.

Johan Andersson inledde och avslutade målskyttet och där emellan kunde nyförvärvet från Bröndby Allan Ravn göra sitt första mål i den randiga tröjan. Vid 3-0 målet visade Johan prov på att styrketräningen börjar ge resultat. Efter ett fint samspel med provspelande islänningen Audun Helgason, kunde Johan slita sig loss från sin bevakare och snyggt lobba in 3-0 målet strax innan halvtidsvilan.
– Mycket starkt gjort av Johan att i det läget att hålla sig på benen, berömmer Janne Jönsson. Även 2-0 målet föranleddes av en liten delikatess.
– Det var ett snyggt väggspel där Audun kunde frispela Allan Ravn som därmed fick göra mål i sin premiärmatch för BoIS, säger Jönsson och fortsätter,
Audun Helgason visade verkligen framfötterna i matchen, vilket jag i och för sig tyckte att samtliga 18 utespelare plus Jonas Sandqvist i målet gjorde.

Annons
 

Janne Jönsson lät nästan samtliga tillgängliga spelare få 45 minuters speltid idag. Mest speltid fick Johan Andersson och Alexander Farnerud som båda spelade hela första halvlek samt 30 minuter av andra.
– Jag lät Alex och Johan varva positioner som mittfältare och anfallare. På det hela taget en pigg och bra första match, avslutar Jönsson som nu får ägna helgen åt att packa resväskan innan det på tisdag bär av till Spanien och årets första träningsläger.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser