Annons

Kontinuerliga nyhetsbrev om trådbussarna

Om en dryg vecka, den 30 januari startar arbetet med att få till stånd trådbussarna som ska knyta ihop de centrala delarna av Landskrona med den nya stationen ute vid ICA Kvantum. Så värst stora förändringar kommer det inte bli eftersom arbetet med uppförandet inte innebär att några gator behöver stängas av när fundament, stolpar och ledningar ska sättas på plats.

Busslinjen kommer att gå från den nya stationen via koloniområdet S:t Olof och sedan fortsätta Vagnmansgatan upp till Vilan.
Där svänger bussen till vänster på Eriksgatan och följer denna till centrum för att till slut stanna vid busstationen utanför den gamla järnvägsstationen. Bussen ska, om allt går enligt planerna, att börja gå under augusti månad.

Annons
 

Nu kan man följa hur arbetet fortskrider via Tekniska Verkens hemsida. På denna har man nu en punkt som heter ”Nytt om trådbussarna” och här kan man läsa allt man behöver veta om projektet. Sidan uppdateras med kontinuerliga nyhetsbrev.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser